onsdag, december 15, 2010

En månad senare

...och jag är inte längre "mrs" (eller föralldel "ms") utan mycket snart "dr", vilket jag skrattat, kämpat, gråtit och svurit mig fram till under lååååång tid. Samma vecka som jag nås av beskedet kallas jag till intervju och får jobbet! jag tror nästan inte att det är sant. Ketchupeffekt, säger jag bara. Först händer inget osv. Och på allt detta jul, snö (eftersom jag var i Sverige förra veckan) och snart bjällerklang i Washington DC. Tyvärr inget New York i jul, eftersom jag snålade och bokade biljetter direkt till Dulles. Det ångrar jag lite, för New York i jultider liknar inget annat. Vilken tur att det kan upplevas på andra sätt. Elf är sedan två år tillbaka min favoritfilm den här årstiden - Will Farrell (Will Farrell!!), New York och sentimentalitet i saltkaramellig kombination:

Elf, 2003.

12 kommentarer:

Bokbabbel sa...

Stort dubbelgrattis till jobb och nytt prefix! :)

On Word Arts sa...

Lysande! Jag tror mig veta att du är det väl värd...

Hermia Says sa...

Wow! Grattis!! Och god jul..

Mrs. B sa...

Tack snälla alla, jag är fortfarande lite i ett shocktillstånd och försöker bearbeta det faktum att jag kommer att leva som särbo närmaste halvåret och fortfarande inte har någonstans att bo på den nya orten (om någon har en 1:a-2:a i Falun att hyra ut, hör gärna av er!).

Caroline sa...

Stora snötunga gratulationer från Skåne och några kurrande katter runt mina fötter!

Catrin sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Härliga nyheter!

Hermia sa...

Åh Falun! Där har jag ju studerat i ett par år, fast det är länge sen. Mysig stad! Blir så nyfiken på vad du ska göra där! Fast trist förstås med särboskapet...

Anonym sa...

Gott!

Sara BE sa...

Stort grattis! :)

Sanna sa...

Massivt stort grattis till doktorsgraden samt det nya jobbet!

Mrs. B sa...

Tack så väldigt mycket alla och jag ber om ursäkt för min frånvaro, men jag hinner liksom inte med att skriva/läsa här, leta lägenhet, oroa sig för inställda flygningar, handla klappar och samtidigt läsa in sig på kurslitteraturen. Något måste stryka på foten och det blev bloggen.

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

God jul nu Mrs B och lycka till med allt nu.