torsdag, augusti 07, 2014

Throw Away Your Books, Rally in the Streets

Eller något liknande. Linwood Barclay: The Accident, Trust Your Eyes, Never Saw it Coming, Karin Slaughter: Indelible, Unseen och Mhairi McFarlanes You Had Me at Hello.  Sex till att lägga till högarna av bokpåsar till Oxfam. För jag måste ju läsa ut dem innan jag kan rensa ut dem, inbillar jag mig, och därför har jag läst i manisk takt hela veckan. Så ger jag upp den tanken och fyller direkt tre påsar till. Bokhyllorna blir allt luftigare i takt med att skåp och lådor töms. Å vad bra jag mår av det. Borde kanske göra mig av med hela rasket.

4 kommentarer:

Caroline sa...

Försökte läsa en av de du nämner men den åkte till Emmaus efter 60 sidor, stod bara inte ut. När Powell finns! Till exempel.

Mrs. B sa...

Mitt problem är tyvärr att jag läser dem alltför gärna när jag har mycket att göra i övrigt. Det är som att jag inte riktigt klarar av annan litteratur då. Nu står i alla fall ett hundratal böcker i påsar och väntar på att bäras till Oxfam. Jag måste lite dåligt av att gallra bort olästa böcker men inser att har de inte lästs på flera år blir de nog aldrig lästa. Powell låter underbart. Jag ser fram emot att höra vad du tycker.

Caroline sa...

Ja, samma för mig - men Powell tack och lov inte så krävande ;)

Jag avskyr den där känslan av tomhet som infinner sig när jag har betalat för att läsa ngt lättsamt som aktivt har irriterat mig i 300+ sidor... Fast, det finns ju bättre och sämre i genren, har bara så oerhört svårt att hitta ngt bra (Paretsky, Dessen).

mind the book sa...

överväger också att göra mig av med speciellt de olästa : )

försöka ha en mer realistsk, aktuell, överblickbar och stimulerande TBR