fredag, mars 18, 2011

för framtida bruk

Vad göra när läsningen står stilla eller bara är oinspirerad (dvs. jag läser sådant jag inte nödvändigtvis vill)? Jo, samla framtida lustläsning på hög. En ordbok slank också med - allt för knappa hundralappen.

4 kommentarer:

Helena (Dark Places) sa...

Åh! Skymtar flera Maria Lang-favoriter i den högen! Är väldigt svag för de där "Lysande Langrysare"-pocketutgåvorna som gjordes under, tror jag, 60- och 70-talen. Har flera sådana själv.

Mrs. B sa...

Kul att det är rätt sorts Lang! Jag har läst ganska få av hennes deckare men förstått att de sista tappar lite i kvalité?
Och ja, jag gillar också de här pocketupplagorna. Kunde dock inte motstå en titel som Körsbär i november, så den fick också slinka med.

Helena igen sa...

Ja, hennes 80-talsalster suger valfria djurgenitalier. 50-talsböckerna är dock helt briljanta, 60-talsböckerna helt okej och 70-talsböckerna okej. Bäst av de senare böckerna är Körsbär i november från, tror jag, 1975 - bra köp där! Mina absoluta Langfavoriter är nog Mördaren ljuger inte ensam, Rosor, kyssar och döden, En skugga blott och Mörkögda augustinatt.

Mrs. B sa...

Men då har jag ju åtminstone några av dina favoriter att se fram emot att läsa, vad bra!