onsdag, oktober 10, 2018

aurora borealis

Luleå, oktober 2018. Bilderna tagna med med halvdan kamera i mobiltelefon.

7 kommentarer:

Joelinda sa...

Vad underbart! Jag som just skrev häromdagen att jag behöver en paus från allt, och längtar upp till norrskenet.

Mrs. B sa...

Oj, såg jag inte! Stirra dig gärna blind på de här bilderna. Tyvärr lite suddiga pga mörker och fel kamera. I verkligheten var norrskenet mycket mer dramatiskt. Årets första men inte sista, hoppas jag.

Joelinda sa...

Djungeltelegrafen sa att även vi i Stockholmsförorterna kunde se norrskenet den kvällen, så jag rusade förstås ut. Men här blir aldrig riktigt mörkt så jag såg inte ens en antydan till norrsken. Funderar på att ta mig till Tromsö som tydligen ska vara fantastiskt bra om man vill se "nordlys".

Hanneles bokparadis sa...

norrsken har jag sett i Göteborg, inte vanligt

Gabrielle Björnstrand sa...

Det räcker att resa till Lofoten. Där såg jag det mest fantastiska norrskenet i mitt liv (har sett många Lappland) DEt kändes som om det höll på att svepa iväg mig, rätt upp i en virvel. Fantastiskt!

Anonym sa...

Jag förlorade min man till en annan kvinna, efter 4 års äktenskap, hade vi ett vackert äktenskap men han började ett förhållande med en medarbetare som jagade efter honom. Han bor i närheten av sitt arbete och vägrade att prata med mig eller komma hem. Jag var så förödad och hade svårt att klara mig. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på Internet en dag kom jag över en kommentar från Amber som föreslog att Dr Ehimen hjälpte henne att lösa hennes äktenskapliga problem och återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-postmeddelandet som jag såg på vittnesbörd och han gjorde en stavning för mig. efter 3 dagar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till denna baba för vad han har gjort för mig. Om du behöver en stavningskastare som kan ställa en stavning som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig eftersom jag är en levande svaghet. Hans e-postadress är drehimenbesttemple@gmail.com Tack.

fillikir72518 sa...

I’d have to verify with you here. Which isn't one thing I often do! I enjoy studying a submit that can make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark! online casino gambling